Nybyg

​Drømmer du om en ombygning af dit hus? Så kan du med fordel kontakte Tømrermester Kresten Lund ApS for hjælp.

Tilbygning af hus efter dine ønsker og behov

​Drømmer du om en ombygning af dit hus? Så kan du med fordel kontakte Tømrermester Kresten Lund ApS for hjælp. Vi er et tømrerfirma, der varetager alle opgaver inden for faget, såsom tilbygning af hus.

Vi er et jysk firma, der arbejder i hele landet.​

Hvis du ønsker mere plads i dit hjem, men ikke vil flytte, så kan en tilbygning af hus være den ideelle løsning for dig. En tilbygning kan laves lige efter dine ønsker og behov. Hvad enten det skal være af træ i forbindelse med dit sommerhus eller en udestue til dit hjem, så står vi klar til at hjælpe.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Prisen på en tilbygning til hus afhænger først og fremmest af opgavens omfang. Dog hjælper vi til ved både simple og mere komplicerede former for tilbygning af hus, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave.​

Vi har stor erfaring med nybyggeri, hvilket gør os i stand til at varetage mange former for opgaver. Mangler du inspiration eller vejledning til, hvordan du kan foretage en tilbygning af hus, så hjælper vi også gerne med dette. Af os kan du forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet til tiden.

Ring til os, og få et godt tilbud

Ønsker du at høre nærmere om vores priser eller dine muligheder for tilbygning, så kan du til hver en tid kontakte os. ​

Ring på telefon 25 34 33 96, eller skriv til mail kl@tmklund.dk, så finder vi et godt tilbud, der matcher dine ønsker og behov.